O Nama

Naša online vinoteka nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada u ugostiteljstvu, distribuciji i prodaji vrhunskih vina. Želimo da sa vama podelimo naše bogato iskustvo i znanje i pomognemo vam u izboru vina.

KO SMO MI?

Ugostili smo Vas mnogo puta na različitim mestima i poznajemo različite ukuse i stilove. Stekli smo visoke titule od strane WSET akademija. Profesionalni put i višegodišnje iskustvo pretočili smo u online vinoteku. Posvećeni smo zdravoj vinskoj priči, istraživanju i uživanju. Mi smo Vaš mali online vinski bistro na ćošku koji vam donosi vina na adresu.

ZAŠTO MI?

Vino je individualan doživljaj. Spoj ljubavi, tradicije, nauke i umetnosti. Verujemo da svako ima svoju vinsku srodnu dušu. Zbog toga pažljivo biramo vina za našu prodavnicu. Stojimo iza kvaliteta i cena proizvoda koje vam nudimo. Koristimo savremene načine da vam pružimo što prijatnije i lakše iskustvo kupovine. Cilj nam je da se informišete, istražujete, inspirišete i još više uživate. Da Vas iznenadimo svaki put kada čekate poručeni paket.

KAKO RADIMO?

Sigurni smo da smo odabrali za svakoga ponešto. Ukoliko se oko bilo čega dvoumite ili vam je potreban savet stojimo vam na raspolaganju. Dovoljno je da nas kontaktirate telefonom, putem whatsapa, vibera ili socijalnih mreža. Ako vas zanima nešto što ne vidite na sajtu slobodno nas pozovite i potrudićemo se da ispunimo svaku vašu želju.

BONUS

Često smo pozivani da za naše klijente pravimo selekciju paketa vina za privatne podrume, degustacije i večere. Na raspolaganju su vam naši somelijeri za kompletnu organizaciju i realizaciju vaših privatnih i poslovnih događaja. Bilo da se radi o degustaciji u vašem domu, kompaniji ili za bilo koju drugu priliku. Pozovite nas i dozvolite nam da vam ponudimo vrhunsko iskustvo i doživljaj.