Ko smo mi

Naša adresa sajta je: https://winebar.rs.

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na sajtu, skupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare kao i IP adresu posetioca i podatke o web browseru za pomoć u otkrivanju nepoželjnog.

Anonimizovani podaci napravljeni od vaše adrese e-pošte (takođe nazvana i heš) mogu biti prosleđeni usluzi Gravatar da bi se videlo da li je koristite. Ukoliko koristite Gravatar on će biti javno vidljiv u vašim komentarima (ukoliko je ta opcija aktivirana na sajtu). Politika privatnosti usluge Gravatar je dostupna ovde: https://automattic.com/privacy/.

Sadržaj

Ukoliko otpremate vaše slike na sajt, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika sa podacima lokacije (EXIF GPS). Posetioci sajta bi potencijalno mogli da preuzmu i izvuku podatke o lokaciji sa takvih slika.

Kolačići

Kolačići su tu zbog vaše udobnosti kako ne biste morali da svaki put da popunjavate svoje detalje kada ostavljate komentar. Ukoliko ostavite komentar na našem sajtu, možete se izuzeti od čuvanja svog imena, adrese e-pošte i veb mesta u kolačićima. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ukoliko posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš browser prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon zatvaranja stranice.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve sedmice. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Kada uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem browseru. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i samo određuje ID članka koji uređujete. Ističe nakon jednog dana.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Članci na ovom sajtu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede umesto da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na našem sajtu (ukoliko ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje dostave u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Upravnici sajta takođe mogu da vide i urede te informacije.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Ukoliko imate nalog na ovom veb mestu, ili ste ostavili komentare, možete da zahtevate da primite datoteku sa izvezenim ličnim podacima koje držimo o vama uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetioca mogu da budu provereni kroz uslugu automatskog prepoznavanja nepoželjnih.