Ulaskom na sajt i daljim korišćenjem sajta prihvatate uslove korišćenja. Ukoliko ne želite da prihvatite uslove korišćenja, u obavezi ste da napustite sajt i prekinete njegovo dalje korišćenje.

Prodaja alkoholnih pića nije dozvoljena licima mlađim od 18. godina. Svaki kupac je u obavezi da prilikom registracije navede svoje tačne podatke i da garantuje za tačnost unetih podataka.

Sve cene su izražene u RSD, sa uračunatim PDV-om. Minimalni iznos porudžbine iznosi 1.000 RSD.

Oblik, dimenzije i pakovanje proizvoda u stvarnosti se može razlikovati od navedenog na sajtu. Svi proizvodi, navedeni na sajtu, poseduju svojstva u skladu sa njihovom namenom i definicijom u deklaraciji.

Podaci o zalihama proizvoda menjaju se svakodnevno i mogu se razlikovati od informacija navedenih na sajtu. Trudimo se da u najvećoj mogućoj meri osiguramo ažurnost informacija i cena ponuđenih proizvoda.

Iako preduzimamo mere kako bi svi podaci navedeni na sajtu bili tačni i ažurni, moguće je odstupanje od navedenog. Ne odgovaramo za eventualne greške u opisu proizvoda, slika i greške nastale prilikom ažuriranja stranica i promena cena.

Prilikom poručivanja i registracije na sajtu kupci izjavljuju da su pročitali i razumeli uslove korišćenja. Prihvataju da su sa njima upoznati i u potpunosti saglasni. Pravo korišćenja nije prenosivo na druga fizička ili pravna lica.

Kupac nakon kreiranja porudžbine preuzima obavezu plaćanja naručene i isporučene robe.

Ukoliko neki od ponuđenih proizvoda nije dostupan, kupac će o tome biti obavešten telefonom ili elektronskim putem. U skladu sa daljim dogovorom, kupcu mogu biti ponuđeni zamenski proizvodi ili data mogućnost otkazivanja porudžbine.

Mogućnost kupovine robe uz posebne prodajne podsticaje (akcije, popusti i kuponi), obavlja se u skladu sa unapred definisanim uslovima i podložno je promenama bez prethodne najave.

U slučaju promene cena ili ukoliko cena na sajtu iz bilo kojeg drugog razloga ne bude odgovarala stvarnoj ceni proizvoda, kupcu će biti omogućeno da odustane od kupovine odnosno da prihvati novu cenu. Cene i uslovi plaćanja za akcijske ponude važe isključivo u trenutku plaćanja i mogu se promeniti bez prethodne najave.

Poručenu robu kupac može platiti pouzećem, gotovinski ili platnom karticom, prilikom isporuke. Trenutno nije moguće direktno plaćanje karticama na sajtu.

Sve izmene ovih uslova i odredbi biće objavljene putem internet sajta. Kupac je dužan da proveri uslove korišćenja pre svake narudžbine, jer se promene mogu dogoditi između poseta nakon ažuriranja uslova.

Zadržavamo pravo da promenimo, obustavimo ili prekinemo mogućnost korišćenja sajta u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za podatke na vašem računaru, hard disku ili bilo kom drugom uređaju koji služi za smeštanje podataka.

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku, ako to smatramo potrebnim, ukinemo, dopunimo ili izmenimo bilo koji od ovde navedenih uslova korišćenja. Sve izmene, dopune ili ukidanje uslova korišćenja stupaju na snagu odmah po objavljivanju, osim ako nije drugačije definisano.

Kopiranje i korišćenje bilo kojeg dela ovog sajta nije dozvoljeno bez prethodne saglasnosti.

Uslugu prodaje robe na daljinu obavlja: Wine Stars International doo, Njegoševa 28a, Beograd – Vračar, PIB: 110302690