Dekanter Italesse Vinocchio

8.750,00 RSD

Način proizvodnje: Ručno duvano staklo

Materijal: Staklo

Dekanter od duvanog stakla sa visoko profesionalnim karakteristikama, koji svoj oblik i ime dobija po Pinokijevom nosu i licu. Izuzetan dizajn koji otkriva fantastične arome vina. Blago zakrivljen, pogodan za korišćenje, dolazi sa svojim postoljem narandžaste boje koje održava balans dekantera. Izuzetan pokon i odličan alat ukoliko želite da iznenadite nekoga ovim umetničkim delom.

Preporuka je da se ovaj dekanter pere ručnom ispod mlaza tople vode bez upotrebe jakih deterdženata. Sušenje može prirodno ili uz pomoć mekane krpe.

Nema na zalihama

Kategorije: , Oznake:

Opis

Od osnivanja kompanije Italesse, 1979.godine, najprestižnije kuće poput Veuve Clicqout, Laurent Perrier, Mumm i Absolut su glavni ambasadori staklenog programa ove kompanije. Zbog izuzetnog kvaliteta, vrata su im otvarali najluksuzniji hoteli, odmarališta i restorani.

Da bi upotpunio svoju ponudu, Italesse je 2012. godine preuzeo Velvet Glass International. Kupovina Velvet Glass-a, proizvođača luksuzno dizajniranih flaša, omogućila je Italesse-u da pojača svoju ponudu, zadovoljavajući kompleksne potrebe proizvođača vina, likera, ulja i sirćeta, između ostalog, koji traže vrhunsko pakovanje za svoje proizvode. Kompanija ima ogranke u više od 80 zemalja, od kojih većina ima snažnu vezu sa vinom, kao što su na primer Italija, Francuska i Španija, i druge zemlje, posebno zemlje Bliskog istoka, koje su snažno orijentisane na ugostiteljstvo i turizam. Italesse proizvodi preko 3 miliona čaša godišnje.

Dodatne informacije

Težina 2,3 kg
Količina

0.75 L

Zemlja porekla

Recenzije

There are no reviews yet

Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews

Možda će vam se svideti …