Čaša Riedel Performance Riesling

2.800,00 RSD

Cene su izražene po komadu

Način proizvodnje: Mašinski

Materijal: Kristal

Performance kolekcija je tehnološki napredna kolekcija čaša sa laganim optičkim uticajem napravljena nakon detaljnih istraživanja porodice Riedel koja je ovim “krivinama“ sa unutrašnje strane čaše zapravo povećala zapreminu čaše zadržavajući spoljni oblik i veličinu. Ovaj jedinstveni optički efekat nije samo vizuelno predivan, već ima pozitivan uticaj na percepciju vinskog bukea i senzacije ukusa, omogućavajući bolji doživljaj svake arome.

Riedel Performance Riesling čaša savršena je za balans vina visokih kiselina i zaostalog šećera. Sjajni primeri za ovu čašu su Riesling iz Nemačke, Alsace-a ili Gewurtztraminer. Sjajno pomaže u ravnoteži svežih karaktera vina i visoko mineralnih komponenti, a novi, veći oblik naglašava poboljšano aromatično iskustvo.

Napravljene kao jake i izdržljive, mogu se prati i u mašini, ali je preporuka minimalna upotreba jakih deterdženata koja bi mogla da utiču na vino i njegovu aromatiku.

 

Opis

Riedel je svetski poznata kompanija koja se bavi proizvodnjom luksuznih predmeta od stakla i kristala. Ove, 2021. godine proslavili su 265 godina kako porodica Riedel proizvodi čaše i dekantere koji se moraju naći u svakom restoranu i na svakoj trpezi. Činjenica da je kompanija u vlasništvu porodice već 11 generacija govori dosta o veštini, tradiciji, umeću i prepoznatljivosti ovog brenda.

Dodatne informacije

Težina 0,8 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čaša Riedel Performance Riesling“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Post comment

Možda će vam se svideti …