Čaša Riedel Performance Riesling Set

8.600,00 RSD

Cena je izražena za set od 2 čaše u originalnom pakovanju!

Način proizvodnje: Mašinski

Materijal: Kristal

Performance kolekcija je tehnološki napredna kolekcija čaša sa laganim optičkim uticajem napravljena nakon detaljnih istraživanja porodice Riedel koja je ovim “krivinama“ sa unutrašnje strane čaše zapravo povećala zapreminu čaše zadržavajući spoljni oblik i veličinu. Ovaj jedinstveni optički efekat nije samo vizuelno predivan, već ima pozitivan uticaj na percepciju vinskog bukea i senzacije ukusa, omogućavajući bolji doživljaj svake arome.

Riedel Performance Riesling čaša savršena je za balans vina visokih kiselina i zaostalog šećera. Sjajni primeri za ovu čašu su Riesling iz Nemačke, Alsace-a ili Gewurtztraminer. Sjajno pomaže u ravnoteži svežih karaktera vina i visoko mineralnih komponenti, a novi, veći oblik naglašava poboljšano aromatično iskustvo.

Napravljene kao jake i izdržljive, mogu se prati i u mašini, ali je preporuka minimalna upotreba jakih deterdženata koja bi mogla da utiču na vino i njegovu aromatiku.

 

Samo 2 je preostalo na zalihama

Opis

Riedel je svetski poznata kompanija koja se bavi proizvodnjom luksuznih predmeta od stakla i kristala. Ove, 2021. godine proslavili su 265 godina kako porodica Riedel proizvodi čaše i dekantere koji se moraju naći u svakom restoranu i na svakoj trpezi. Činjenica da je kompanija u vlasništvu porodice već 11 generacija govori dosta o veštini, tradiciji, umeću i prepoznatljivosti ovog brenda.

Dodatne informacije

Težina 4 kg

Recenzije

There are no reviews yet

Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews

Možda će vam se svideti …