Čaša Riedel Performance Pinot Noir Set

8.600,00 RSD

(2 recenzije korisnika)

Cena je izražena za set od 2 čaše u originalnom pakovanju!

Način proizvodnje: Mašinski

Materijal: Kristal

Performance kolekcija je tehnološki napredna kolekcija čaša sa laganim optičkim uticajem napravljena nakon detaljnih istraživanja porodice Riedel koja je ovim “krivinama“ sa unutrašnje strane čaše zapravo povećala zapreminu čaše zadržavajući spoljni oblik i veličinu. Ovaj jedinstveni optički efekat nije samo vizuelno predivan, već ima pozitivan uticaj na percepciju vinskog bukea i senzacije ukusa, omogućavajući bolji doživljaj svake arome.

Riedel Performance Pinot Noir je stvoren tokom nekoliko radionica sa proizvođačima iz Amerike, tačnije iz Oregona, proizvođačima fantasitčnog Pinot Noira. Oblik cveta lale ističe neodoljivu voćnost Pinot Noir-a iz Novog sveta, balansira kiseline i smiruje alkohol. Naravno, Riedel Performance Pinot Noir čaša se sjajno pokazala za uživanje Roze penušavih vina, a posebno šampanjaca!

Napravljene kao jake i izdržljive, mogu se prati i u mašini, ali je preporuka minimalna upotreba jakih deterdženata koja bi mogla da utiču na vino i njegovu aromatiku.

 

Samo 2 je preostalo na zalihama

Opis

Riedel je svetski poznata kompanija koja se bavi proizvodnjom luksuznih predmeta od stakla i kristala. Ove, 2021. godine proslavili su 265 godina kako porodica Riedel proizvodi čaše i dekantere koji se moraju naći u svakom restoranu i na svakoj trpezi. Činjenica da je kompanija u vlasništvu porodice već 11 generacija govori dosta o veštini, tradiciji, umeću i prepoznatljivosti ovog brenda.

Dodatne informacije

Težina 4 kg

2 recenzije za Čaša Riedel Performance Pinot Noir Set

1-2 of 2 reviews
  1. Verifikovana recenzijaVerifikovana recenzija - pogledajte originalSpoljna veza

    (0) (0)
  2. Verifikovana recenzijaVerifikovana recenzija - pogledajte originalSpoljna veza

    (0) (0)
Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews

Možda će vam se svideti …