Armand de Brignac Ace of Spades Brut Gold

49.800,00 RSD

No.1 Šampanjac na svetu izabran od strane najpoznatijih vinskih kritičara! 

Armand de Brignac Gold predstavljen je u pozlaćenoj boci koju je dizajnirao Andre Courreges i specifično je što svaka boca Armand de Brignac obložena metalom, završena ručnim nanošenjem francuskih kositarnih etiketa i ručno polirana i kao rezultat toga, ne postoje dve iste boce.

Neverovatno elegantan Šampanjac punog tela sa predivnim aromama meda, karamelizovane pomorandže, brioša, krema od lešnika, sorbea od limuna i vanile. Izuzetno prefinjenih mehurića i duge završnice sa notama karamele, bele čokolade i tropskog voća.

Idealno se slaže sa svežom belom ribom i ostrigama.

Dolazi u svojoj plišanoj torbici

Region: Champagne

Sorte grožđa: Chardonnay, PInot Noir i Pinot Meunier

 

 

 

Samo 1 je preostalo na zalihama

Opis

Armand de Brignac je prestižna Šampanj kuća koja je u vlasništvu porodice Cattier i istorija ove kuće datira još od davne 1763.godine.

Klasifikovani od strane Comite Interprofessional du vin de Champagne i Instituta National des Appelations d’ Origine, njihovi podrumi su među najdubljim i najstarijim u regionu Champagne. Porodica Cattier ima bogatu istoriju kao elitna kuća u malom selu Chigni les Roses. Danas patrijarh Žan-Žak Cattier nadgleda proizvodnju vina sa strogo ograničenim godišnjim prinosima koji osiguravaju da se porodične tradicije zanatskog vinarstva održavaju u životu u svakoj boci.

Podrumi Cattier imaju tri stila arhitekture:  gotički, renesansni i rimski, a  Armand de Brignac odležava u posebnom, zatvorenom delu ovih podruma, 119 stepenika ispod zemlje.

 

Dodatne informacije

Težina 2,1 kg
Alkohol

Boja

Penušavo

Količina

0.75 L

Sorta grožđa

, ,

Telo vina

Zemlja porekla

Recenzije

There are no reviews yet

Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews

Možda će vam se svideti …