Monkey 47 Dry Gin 0.5l

5.150,00 RSD

Džin punog tela sa čak 47 različitih pažljivo odabranih biljaka iz Crne šume u Nemačkoj. Intenzivne arome citrusa, kleke, korijandera i ruzmarina. Preporučujemo da se konzumira čist, sa 2 kockice leda ili sa malo soda vode.

 

Poklon uz svaku kupljenu bocu Džina – 4 komada Fever Tree Mediterranean Tonic 200ml

gintonic-tonic

Opis

Destilerija Monkey Gin je poznati i inovativni proizvođač craft džina, priznat po izvanrednom kvalitetu i prepoznatljivim ukusima. Osnovana od strane strastvene grupe zaljubljenika u džin, destilerija nosi ime po avanturističkoj i nestašnoj prirodi majmuna, te teži da taj duh prenese na svoj proizvod.

Smeštena u slikovitom ruralnom ambijentu, Destilerija Monkey Gin je poznata po svojoj posvećenosti korišćenju samo najfinijih botaničkih sastojaka iz celog sveta. Svaki sastojak pažljivo je odabran zbog svojih jedinstvenih karakteristika i aroma, osiguravajući da svaka serija džina koju proizvedu bude pravo umetničko delo.

Proizvodni proces destilerije je harmonična kombinacija tradicionalnih metoda i modernih tehnologija. Dok se drže vekovima starih tehnika destilacije, takođe koriste najsavremeniju opremu kako bi unapredili svoju veštinu i održali dosledan kvalitet.

Jedna od posebnih karakteristika destilerije je prelepi botanički vrt, gde gaje mnoge biljke i začine koje koriste u svom džinu. Ovaj održivi pristup ne samo da poboljšava svežinu botaničkih sastojaka, već odražava i njihovu posvećenost prema zaštiti životne sredine. Zapravo je broj 47 u nazivu ovog džina broj biljaka koje se nalaze u krajnjem proizvodu.

Destilerija Monkey Gin ponosi se raznovrsnim izborom džinova, svaki sa svojim jedinstvenim karakterom i pričom. Od klasičnog London Dry džina, u kom je rađena infuzija borovim bobicama, korijanderom i citrusima, do avanturističkih i eksperimentalnih malih serija džina, svako će ljubitelju džina pružiti pravo uživanje.

 

 

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Alkohol

Količina

0.5 L

Zemlja porekla

Recenzije

There are no reviews yet

Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews

Možda će vam se svideti …