Chateau Lestage Simon Poklon Paket

7.450,00 RSD

Luksuzni paket za svaku priliku. Crno-zlatna kutija za uživanje! U kutiji se nalaze:

  • Chateau Lestage Simon  – Haut-Medoc; Merlot i Cabernet Sauvignon. Na mirisu puno i izražajno, sa dominantnim aromama korena sladića, crne ribizle i kupine. Tanini čvrsti i dobro uskladjeni sa kiselinama. Dug finiš sa tonovima pečenih šljiva i začinskim notama.  Oko 18 meseci proveo odležavajući u hrastu.
  • Dve čaše Sarah Optic – Čaše polirane vatrom, izdržljive i proizvedene od ojačanog titaniumskog kristala što ih čini otpornim na abraziju i dovoljno izdržljive da prežive jače kucanje. Staklo bez olova. Predivan dizajn koji podseća na optičku iluziju ulepšaće svaku večeru. Koriste se i za crvena i za bela vina.
  • Otvarač za vino – Elegantni otvarač za lako korišćenje.

 

*Dok traju zalihe

Nema na zalihama

Opis

Chateau Lestage Simon pripada specifičnoj i ekskluzivnoj klasifikaciji Cru Bourgeois. Izraz Cru Bourgeois se utvrdio pukom upotrebom, jer datira još iz srednjeg veka, kada građani -buržoazi, stanovnici „burgh-a“ (bourg-a) iz Bordoa, kupuju i prisvajaju najbolja zemljišta u regionu.

Godine 1932. Crus Bourgeois su bile vinarije grupisane na listi koju su napravili bordoški trgovci vinom, pod pokroviteljstvom Bordo privredne komore i Poljoprivredne komore Gironde. Kriterijumi zvuče naizlgled jednostavno : Odličan kvalitet i prava vrednost crvenih vina proizvedenih u jednom od osam apelacija Medoc: Medoc, Haut-Medoc, Listrac, Moulis, Margauk, Saint-Julien, Pauillac i Saint-Estephe. Vinarije mogu da izgube ali i da dobiju status Cru Bourgeois koji se objavljuje svake godine u Septembru mesecu.

Savršen par sa suvidiranom rozbratnom.

Dodatne informacije

Težina 6 kg
Količina

0.75 L

Telo vina

Boja

Crveno

Vinarija

Zemlja porekla

Sorta grožđa

,

Recenzije

There are no reviews yet

Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews

Možda će vam se svideti …