Rakija Baraba Dunja

3.790,00 RSD

Prelepa dunja koja je odležavala godinu dana u hrastovim buradima od 500l. Divno izbalansirana, sa divnim aromama pečenih dunja, meda i cveta zove. Duga voćno-cvetna završnica sa nežnim tonovima kolača od jabuke.

Region: Palić

Voće: Dunja

Samo 1 je preostalo na zalihama

Opis

Početak tradicije Podruma Palić počinje davne 1896. godine kada je na Paliću osnovana voćarsko-vinogradarska škola sa modernim rasadnikom. Ovaj podrum nalazi se nedaleko od jezera Palić, u okolini Subotice i već dugi niz godina je poznata po svojim vrhunskim rakijama i drugim alkoholnim pićima.

Podrum Palić proizvodi veliki broj različitih vrsta rakija, uključujući šljivovicu, dunjevaču, kajsijevaču, viljamovku i druge. Destilerija se posebno ponosi svojom šljivovicom, koja je nekoliko puta nagrađivana na raznim takmičenjima u Srbiji i inostranstvu. Osim toga, Podrum Palić proizvodi i likere od voća, kao i vinjake i vina.

Proizvodnja se odvija prema tradicionalnim metodama, uz pažljivu selekciju sirovina i kontrolu kvaliteta. Destilerija koristi samo najbolje plodove sa okolnih plantaža voća, a proces proizvodnje vodi iskusan tim stručnjaka. Nakon berbe, voće se ne tretira, već se radi pažljiva selekcija samo najkvalitetnijeg voća.

Podrum Palić je ujedno i važan deo kulturne baštine Srbije, a njegove rakije i druga alkoholna pića su deo bogate gastronomske ponude ovog kraja.

Svake godine odnose zlatne i srebrne medalje na najprestižnijim svetskim takmičenjima poput IWSC (International Wine & Spirit Competition)

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Alkohol

Količina

0.7 L

Recenzije

There are no reviews yet

Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews

Možda će vam se svideti …