Two Hands Sexy Beast

4.900,00 RSD

(1 recenzija korisnika)

Regija: McLaren Valley

Sorta grožđa: Cabernet Sauvignon

Ekstraktivan, snažan i pun Cabernet. Dominantnih aroma eukaliptusa, začinskih bilja, džema od šljiva, zrelih kupina i ribizli. Odlična taninska struktura.
Duga strukturalna završnica.

Opis

Two Hands vinarija je osnovana u leto 1999. godine sa ciljem da napravi najbolja vina od sorte Shiraz (sinonim Syrah) širom Australije. Namera je bila, i još uvek je, da se pokaže raznolikost australijskog Shiraza isticanjem regionalnih karakteristika i omogućavanjem da voćnost bude primarna karakteristika vina. „Dve ruke“ odnosi se na vrlo lični pristup svakoj parceli grožđa, bez obzira na to koliko je velika ili mala. Prva berba bila je 2000. godine, počev od samo 17 tona voća. 2004. godine u slikovitoj dolini Barossa u Južnoj Australiji izgrađena je vrhunska vinarija, specijalno dizajnirana za rukovanje malim i posebnim serijama vina.

Two Hands je izrastao u jasnog tržišnog lidera i sada se prodaje na preko 30 tržišta širom sveta. Od početka, vinarija organski uzgaja grožđe, zadržavajući apsolutni fokus na kvalitetu.

Robert Parker je proglasio vinariju Two Hands kao cit. „… the finest negociant operation south of the equator… ‘

U novembru 2012. godine, Two Hands je 10. uzastopnu godinu proglašena za godišnji Top 100 Wine Spectator-a, što nikada ni jedna vinarija nije dostigla!

 

Odlično se slaže sa rib eye-om, odležalim mesima i jakim sirevima

Dodatne informacije

Težina 1,45 kg
Boja

Crveno

Telo vina

Količina

0.75 L

Sorta grožđa

Zemlja porekla

1 recenzija za Two Hands Sexy Beast

1-1 of 1 review
  1. Verifikovana recenzijaVerifikovana recenzija - pogledajte originalSpoljna veza

    (0) (0)
Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews

Možda će vam se svideti …