Čaša Zafferano Esperienze Sweet Wine

4.550,00 RSD

Cene su izražene po komadu

 

Način prizvodnje: Mašinski

Materijal: Kristal

Čaše za vino Zafferano Esperienze talasima povećava površinu koja je u kontaktu sa vinom, omogućavajući ukusu da se kovitla, oksigenira i razvije vino u najbolju korist nakon što se oslobodi ograničenja koja nameće boca, dovodeći ga u stanje idealno za piće.

Upravo ovi talasi na dnu vinske čaše predstavljaju međunarodni patent, odabran i cenjen i od strane vodećih međunarodnih sajmova vina poput VinItaly-a.

Zakrivljenje na rubovima čaša pojačava arome slatkog vina, usmerava kiseline, umiruje slast i balansira sve navedene komponente i u dodiru sa vazduhom osvežava dezertno vino i pokazuje njegov pravi potencijal.

 

Napravljene kao jake i izdržljive, mogu se prati i u mašini, ali je preporuka minimalna upotreba jakih deterdženata koja bi mogla da utiču na vino i njegovu aromatiku.

Nema na zalihama

Opis

„Veliko mi je zadovoljstvo da pričam o koncepciji i stvaranju ove linije čaša – Esperienze. Tražio sam idejuv za čašu koja nije bila samo ugodna za oko, što je slučaj sa toliko postojećih čaša za vino. Ideja mi je pala na pamet dok sam sedeo za stolom u šarmantnoj sobi u Morgan-u, Madison Avenue. Napolju je padala kiša, bezbroj koncentričnih prstenova vibrirao je u ogledalima stvorenim lokvama; konkretna, neposredna, ispunjena ideja ”
– Federiko de Majo, tvorac i vlasnik Zafferana.

 

 

Dodatne informacije

Težina 0,8 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čaša Zafferano Esperienze Sweet Wine“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Post comment