Tekila Clase Azul Anejo

122.900,00 RSD

Prepoznatljivost ručno oslikanih boca Clase Azul tradicionalnim meksičkim motivima inspirisanih meksičkom kulturom, folklorom i umetnošću je osvojila svet! Svaka boca je napravljena od visokokvalitetne keramike koja se koristi zbog svoje sposobnosti da zadrži i očuva ukus tekile, ali i zbog svoje estetske vrednosti.  Zbog ručne izrade, nijedna boca nije potpuno identična drugoj.

Clase Azul Anejo je tekila punog tela koja je odležavala više od 2 godine u buradima od američkog viskija. Kompleksne arome koje podsećaju na slanu karamelu, sladoled od vanile, krem brule i sveži kroasan. Odličan balans i duga kremasta završnica sa tonovima pečenih jabuka i pekan oraha.

Region: Los Altos de Jalisco

Sorta: Plava agava

Samo 1 je preostalo na zalihama

Kategorije: ,

Opis

Clase Azul je osnovao Arturo Lomeli 1997. godine s ciljem stvaranja brenda tekile koji odražava meksičku kulturu i zanatstvo. Počeli su sa Clase Azul Reposado, tekilom od organske Weber Blue Agave, u ručno oslikanim keramičkim bocama koje izrađuju zanatlije iz Santa María Canchesda. Svaka boca se izrađuje dve nedelje, što naglašava posvećenost brenda umetnosti. Vremenom, Clase Azul je proširio svoju ponudu na različite vrste tekile poput Plata, Añejo i Ultra, kao i mezcal poput Clase Azul Durango, zadržavajući tradicionalne metode proizvodnje. Pored proizvoda, Clase Azul je posvećen podršci meksičkim zajednicama i očuvanju kulturne baštine kroz Fundación Causa Azul, promovišući održive prakse i podržavajući lokalne zanatlije. Ograničene kolekcije Clase Azul, sa jedinstvenim dizajnom i umetničkim elementima, dodatno su učvrstile reputaciju brenda kao luksuznog. Njihova kombinacija tradicije i inovacije stekla je međunarodno priznanje, čineći Clase Azul simbolom meksičkog zanatstva i izvrsnosti.

 

Dodatne informacije

Težina 9 kg
Alkohol

Količina

0.7 L

Telo vina

Vinarija

Zemlja porekla

Recenzije

There are no reviews yet

Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews

Možda će vam se svideti …