Čaša Zafferano Esperienze White Wine

1.090,00 RSD

Cene su izražene po komadu

 

Način prizvodnje: Mašinski

Materijal: Kristal

Čaše za vino Zafferano Esperienze talasima povećava površinu koja je u kontaktu sa vinom, omogućavajući ukusu da se kovitla, oksigenira i razvije vino u najbolju korist nakon što se oslobodi ograničenja koja nameće boca, dovodeći ga u stanje idealno za piće.

Upravo ovi talasi na dnu vinske čaše predstavljaju međunarodni patent, odabran i cenjen i od strane vodećih međunarodnih sajmova vina poput VinItaly-a.

Ova fantastična čaša za belo vino otkriva sve senzacije ukusa prilikom degustacije Pinot Grigio-a, Sauvignon Blanc-a ali i kupaža belih sorti grožđa. Oslobađa arome i pušta ih da dišu.

 

Napravljene kao jake i izdržljive, mogu se prati i u mašini, ali je preporuka minimalna upotreba jakih deterdženata koja bi mogla da utiču na vino i njegovu aromatiku.

Opis

„Veliko mi je zadovoljstvo da pričam o koncepciji i stvaranju ove linije čaša – Esperienze. Tražio sam idejuv za čašu koja nije bila samo ugodna za oko, što je slučaj sa toliko postojećih čaša za vino. Ideja mi je pala na pamet dok sam sedeo za stolom u šarmantnoj sobi u Morgan-u, Madison Avenue. Napolju je padala kiša, bezbroj koncentričnih prstenova vibrirao je u ogledalima stvorenim lokvama; konkretna, neposredna, ispunjena ideja ”
– Federiko de Majo, tvorac i vlasnik Zafferana.

 

 

Dodatne informacije

Težina 0,8 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čaša Zafferano Esperienze White Wine“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Post comment