Malvazija Kozlović

2.650,00 RSD

Najpoznatija Malvazija na tržištu! Osvežavajuća i pitka, sjajnih aroma zelenih jabuka, kruški, limuna i cveta jasmina. Prelepo se uparuje sa belom morskom ribom. Duga sveža citrusna završnica sa notama žutog grejpa i kamilice.

Region: Istra

Sorta grožđa: Malvazija

Samo 1 je preostalo na zalihama

Opis

Vinarija Kozlović je jedna od najpoznatijih i najcenjenijih vinarija u Hrvatskoj, sa sedištem u selu Vale. Ova vinarija ima bogatu istoriju koja počinje od 1904. godine, kada je pradeda sadašnjeg vlasnika, Antona Kozlovića, kupio svoj prvi vinograd.

U početku je vinarija bila samo jedna od mnogih malih porodičnih vinarija u Istri, ali su Kozlovići uskoro počeli da se ističu svojom visokom kvalitetom vina.

Danas, vinarija Kozlović ima preko 25 hektara vinograda te se trude da održe visok kvalitet svojih proizvoda i da prate najnovije trendove u svetu vina.

Kozlovići su ujedno i pioniri u ekološkom uzgoju grožđa u Istri. Svi njihovi vinogradi su ekološki sertifikovani.

Vinarija Kozlović je i danas u vlasništvu porodice Kozlović, a vodi je mladi i ambiciozni Marino Kozlović, koji je nasledio vinariju od svog oca. On nastavlja porodičnu tradiciju vinarstva i pravi vina koja su postala sinonim za kvalitet i prepoznatljivost Malvazija, kako u Hrvatskoj, tako i u svetu.

 

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Alkohol

Boja

Belo

Količina

0.75 L

Sorta grožđa

Telo vina

Zemlja porekla

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Malvazija Kozlović“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Post comment

Možda će vam se svideti …