Akcija!

Limitirana Španska akcija

2.950,00 RSD

Pripremili smo vam savršen letnji limitirani paket!

2 Limitirane boce Ocean Edition Esmeralde. Počnimo sa prelepim penušavcem kao aperitiv, uparimo belo sa laganim predjelom i zasladimo se rozeom za kraj!

  • Esmeralda Sparkling – Lagan, pitak, prijatan letnji penušavac sa izuzetnom aromatikom koja podseća na sveži sok od dunja, liči, zovu i mandarinu. Divna slasna završnica sa cvetnim tonovima kamilice i žute ruže.
  • Vina Esmeralda Ocean Edition – Letnje polu-suvo vino sa izuzetno slasnim aromama soka od zove, dunja, slatkog od kajsija, belog cveća, delišes jabuka i prelepih zrelih kruški.
  • Vina Esmeralda Rose Ocean Edition – Lagan i polu-suv roze sa divnim aromama ruža, malina, brusnica, sladoleda od jagode i nara. Divan balans slasti, kiselina i aromatike sa osvežavajućom završnicom i notom jogurta od šumskog voća.

Na zalihama

Opis

Familia Torres je teškaš španskog vina sa nogama u Čileu i Kaliforniji. Ponosi se sa 2.000 hektara vinove loze rasprostranjene po Penedesu, Prioratu, Costers del Segre, Conca de Barbera, Rioji, Ribera del Duero, Rias Baikas i Rueda.

Uprkos svojoj veličini, i dalje je porodična kompanija sa jakim međunarodnim prisustvom brenda. Sa svojim vinima dostupnim u 150 zemalja, Familia Torres je devet godina proglašavana najcenjenijom evropskom markom u časopisu Drinks International. Miguel Torres je jedan od retkih španskih proizvođača koji je proglašen za Decantera za čoveka godine 2004.

Dodatne informacije

Težina 9 kg
Boja

Belo, Penušavo, Roze

Zemlja porekla

Količina

0.75 L

Recenzije

There are no reviews yet

Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews

Možda će vam se svideti …